DE LIFETIME VAN EEN MULTIFUNTIONELE PRINTER

1 miljoen prints 20%
0 KG
CO2 UITSTOOT

voor productie en transport van 1 nieuwe multifunctional printer.

0
BOMEN

moeten een jaar groeien om deze CO2-uitstoot te zuiveren.

0 KG
VERPAKKING

nodig voor 1 nieuwe multifunctional printer.

0 MILJOEN
TON PLASTIC

wordt er per jaar aan plastic in de oceanen gedumpt door bedrijven.

Second Life Productlijn

Itec is geen fabrikant of dealer, maar een dienstverlener. Voor Itec is niet de verkoop van apparatuur, maar dienstverlening het doel. Vandaar dat wij er geen baat bij hebben om vroegtijdig de allernieuwste apparatuur te plaatsen ter vervanging van technisch nog lang niet afgeschreven apparatuur. Multifunctionals zijn in principe uitontwikkeld, nieuwe ontwikkelingen richten zich voornamelijk op de software en energiebesparing.

Itec beschikt over een ruim assortiment jong gebruikte multifunctionals (Second Life machines), die door onze technici volledig zijn gereviseerd. Deze alternatieven hebben identieke specificaties en compatibiliteit met de allernieuwste software solutions.

Deze duurzame oplossing is 30% goedkoper dan reguliere toepassingen. U levert niet in op kwaliteit en printgemak. Een ideale oplossing voor het MKB dus, waarbij de laagste prijs wordt gecombineerd met duurzaamheid.

CO2-BESPARING

Wanneer u besluit geen nieuwe multifunctional te nemen, dan bespaart u 540 kg CO2-uitstoot. Als we deze 540 kg delen door de 1,2 g CO2-uitstoot van 1 afdruk, dan betekent dit dat u 450.000 afdrukken CO2-
neutraal kunt printen.

0
PRINTS CO2 NEUTRAAL

REFURBISHED TONERS

Elke laserprinter heeft een tonercartridge. Bij de recycling verwijderen we direct na binnenkomst uit elke MFP en printer de toner voor recycling. De toner wordt dan apart van de rest van de printer gehouden en gaat daarna naar de gespecialiseerde toner recycling.

0 %
VAN TONERS BESTAAT UIT GERECYCLED MATERIAAL

GEEN INNOVATIE HARDWARE

ALLEEN

INNOVATIE OP SOFTWARE​

tot 0 %
GOEDKOPER DAN ANDERE OPLOSSINGEN

EN TOTAAL GEREVISEERD, ALLE SOFTWARE IS BESCHIKBAAR OP DE MACHINES.

50% MINDER ENERGIE T.O.V. ANDERE MERKEN

Investeren in innovatie en kwaliteitsverbetering. Maatgevend daarbij is onze verantwoordelijkheid voor duurzaamheid: het beschermen van het milieu is één van de kerntaken die voortvloeien uit onze bedrijfsfilosofie, aangeduid als  Maatschappelijk Verantwoord Printen’.

© 2018 Itec - MVPNederland

Meer informatie:

(+31)418 - 68 22 22

Hogeweg 7 – 5301 LB Zaltbommel

Maandag tot Vrijdag 9:00 – 17:00 uur