nieuwe lijn

BESPAREN MET TECHNISCHE LEVENSDUUR.

GROENE TECHNOLOGY

SIMITRI HD

Een gepolymeriseerde toner, werd in eigen beheer ontwikkeld door Konica Minolta. Polymerisatie is een productietechniek waarbij de milieu-impact sterk wordt verminderd in vergelijking met conventionele methodes voor de vervaardiging van toner.

RECYCLESYSTEEM

De meeste zwart-witsystemen van Itec zijn uitgerust met een efficiënt tonerrecyclingsysteem, waarmee toner die zich tijdens het printproces niet aan het paper heeft gehecht, wordt verzameld, gerecycled en hergebruikt.

ENERGIEBENUTTING

Dankzij de standby-functie kan met systemen van Konica Minolta stroom worden gespaard tijdens perioden van inactiviteit. Met de eenvoudig te bedienen kalenderfunctie kunnen de twee wachtfuncties worden geprogrammeerd en automatisch worden uitgevoerd.

LAGE TEC-WAARDEN

De kantoorproducten van Konica Minolta onderscheiden zich door de lage TEC-waarden. De TEC-waarde toont het typische wekelijkse van een product, gebaseerd op het gemiddelde kantoorgebruik.

GROENE EFFICIENCY

DUBBELZIJDIG PRINTEN

Bijna alle systemen van Itec ondersteunen duplex printen en kopiëren (meestal bij de hoogste, nominale snelheid). De gebruiker bespaart geld, tijd en papier door dubbelzijdig te printen of te kopiëren.

N-UP

Deze functie biedt de mogelijkheid om meerdere pagina’s van een document op een enkel vel te combineren. Bij het archiveren en bij het printen van conceptdocumenten kan hiermee op toner en papier worden bespaard.

DRUKPROEVEN

Gebruikers kunnen een enkele testpagina of testset printen alvorens de volledige opdracht te printen of te kopiëren. Een zeer efficiënte functie om verspilling van papier en toner te voorkomen. Het resultaat is een besparing in papier, tijd en geld.

BLANCO PAGINA'S

Veel documenten bevatten blanco pagina’s. Bijvoorbeeld wanneer een hoofdstuk altijd aan de rechterzijde dient te beginnen. Om ervoor te zorgen dat blanco pagina’s niet door het printmechanisme worden gehaald, kan ervoor worden gekozen om blanco pagina’s automatisch over te slaan.

LEVENSDUUR VAN MACHINES

Itec is geen fabrikant of dealer, maar een dienstverlener. Voor Itec is niet de verkoop van apparatuur, maar
dienstverlening het doel. De printer of multifunctional is een middel om deze dienstverlening te kunnen
aanbieden. Itec heeft er daarom geen baat bij om vroegtijdig de allernieuwste apparatuur te plaatsen ter
vervanging van technisch nog lang niet afgeschreven afdrukapparatuur.

In plaats van de economische tijdsduur (5 jaar) maken wij gebruik van de technische levensduur. Dit houdt in dat we de printer langer inzetten. Dit noemen we de technische levensduur. Er wordt dus optimaal gebruik gemaakt van de printer.

Investeren in innovatie en kwaliteitsverbetering. Maatgevend daarbij is onze verantwoordelijkheid voor duurzaamheid: het beschermen van het milieu is één van de kerntaken die voortvloeien uit onze bedrijfsfilosofie, aangeduid als  Maatschappelijk Verantwoord Printen’.

© 2018 Itec - MVPNederland

Meer informatie:

(+31)418 - 68 22 22

Hogeweg 7 – 5301 LB Zaltbommel

Maandag tot Vrijdag 9:00 – 17:00 uur