BESPAREN MET DIGITALISERING.

DIGITALISEREN

Digitalisering is een voorwaarde voor automatisering. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in ‘Document Management’. Gebruiksvriendelijke oplossingen die er voor zorgen dat uw documenten op de gewenste plaats direct beschikbaar zijn.

Met onze SMART Solutions dragen we bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Minder papierverbruik en terugdringen van overbodige afdrukken zijn daar belangrijke voorbeelden van.

De SMART Follow-me oplossing doet wat de naam eigenlijk al zegt, namelijk u volgen. Uw afdrukopdracht kunt u op ieder moment onbezorgd versturen, veilig en overal printen wanneer het u uitkomt. Dit kan met een persoonlijke code of met een persoonlijk pasje/key.

Met de SMART Scan oplossing van Itec kunt u eenvoudig uw documenten digitaliseren. U kunt direct scannen naar de juiste locatie/map. Dit scheelt opslagcapaciteit en tijd en u heeft veel meer overzicht over waar documenten zijn. Afhankelijk van de netwerkomgeving, kan de opdracht ook direct afgeleverd worden in uw ERP- of CRM applicatie.

SMART SCAN

Capture and process software

SMART FOLLOW ME

Output management software

0 %
MINDER PAPIER

Door het digitaal archiveren van bestanden.

0 %
MINDER PAPIER

Door het makkelijk terugvinden van gearchiveerde bestanden.

0 %
MINDER TONERVERBRUIK

Door geforceerd gebruik van Zwart-Wit printen.

0 %
MINDER TONERVERBRUIK

Door geforceerd gebruik maken van ECO-font.

DIGITALISEREN: VEILIG + MINDER VERBRUIK

0 %
MINDER PAPIERVERBRUIK

Door niet afgehaalde prints.

0 %
MINDER PAPIERVERBRUIK

Door geforceerd dubbelzijdig printen.

Investeren in innovatie en kwaliteitsverbetering. Maatgevend daarbij is onze verantwoordelijkheid voor duurzaamheid: het beschermen van het milieu is één van de kerntaken die voortvloeien uit onze bedrijfsfilosofie, aangeduid als  Maatschappelijk Verantwoord Printen’.

© 2018 Itec - MVPNederland

Meer informatie:

(+31)418 - 68 22 22

Hogeweg 7 – 5301 LB Zaltbommel

Maandag tot Vrijdag 9:00 – 17:00 uur